X

Aanmelden of informatie aanvragen

Ik wil me graag aanmeldenIk heb een vraag

Training en coaching

Onze training en coaching helpen groepen en individuen stappen te zetten in hun ontwikkeling. Wij leveren ze met hart en ziel. Professioneel, gedreven en persoonlijk bieden wij 3 begeleidingsvormen aan om mensen te ontwikkelen. De keuze wat het beste bij je past hangt samen met je vraag en je voorkeur voor groeps of individuele training.

 

Incompany Training

De Incompany Training wordt op maat gemaakt voor jouw bedrijf of team om een hele specifieke behoefte in te vullen. Uiteraard inventariseren van te voren nauwkeurig de vraag. Die kan varieren van het trainen van vaardigheden tot stroomlijnen van processen of formuleren van een missie. Bekijk ons uitgebreide programma met trainingen die we al vele malen hebben gegeven. Mocht je training er niet bij staan dan ontwikkelen we een geheel nieuwe.

 

 

Persoonlijke Coaching

De meest intensieve vorm is Coaching waarin we in 1 op1 gesprekken helemaal toe kunnen spitsen op jouw behoeften. Afhankelijk hiervan wordt vooraf een indicatie gegeven hoeveel bijeenkomsten we denken nodig te hebben. Hierdoor weet je vooraf goed waar je aan begint. Mocht er gedurende het proces reden zijn om de hoeveelheid coachings bijeenkomsten te veranderen gebeurt dat uiteraard in nauw overleg.

 

 

Persoonlijke  Training

Daarnaast hebben we Open Trainingen waarvoor je individueel kunt inschrijven. Deze training is sterk omdat we gebruik kunnen maken van de diversiteit in ervaring van de deelnemers.Juist hierdoor kunnen we praktisch trainen met veel voorbeelden uit de praktijk en geven we alleen theorie ter ondersteuning van deze oefeningen.