X

Aanmelden of informatie aanvragen

  Ik wil me graag aanmeldenIk heb een vraag

  Uw naam*

  Uw e-mail*

  Telefoon

  Datum activiteit

  Vraag en/of opmerking

  Baas over je Energie
  krijg weer nieuwe energie

  Door de ontwikkelingen in de economie neemt de belasting van medewerkers toe en het aantal mensen dat afhaakt ook. Grotere nadruk op efficiency en het behalen van resultaten legt de lat steeds hoger. Jij moet hier maar aan voldoen en wordt steeds verder gestretched in wat je aan kunt. Daarbij komt je balans tussen werk en privé steeds meer onder druk als ook je fysieke en psychische gezondheid. Jouw  inzetbaarheid tot het einde van je carrière komt hierbij in het nauw terwijl de overheid de pensioengerechtigde leeftijd ondertussen heeft opgeschroefd naar 67 jaar. Duurzame vitaliteit is voor  jezelf en je bedrijf van levensbelang. 

  Samen met psycholoog Ivo Geurts van Talent8 ontwikkelden we deze 3 daagse training Baas over je Energie. Deze training revitaliseert je hoofd, hart, lichaam en ziel. Je kunt weer zelfsturend en pro-actief de uitdagingen van de huidige werkomstandigheden aangaan.

  Manage Your Energy, Not your Time

  Dit artikel van Tony Schwartz and Catherine McCarthy geeft een heel goede uitleg van de 4 verschillende levels waarop de energie moet worden geleverd. Klik hier voor het uitgebreide artikel in de Harvard Business Review. Weliswaar een ouder artikel maar nog steeds zeer relevant.

  Kernwoorden: energie, belasting en belastbaarheid, gezond lichaam, gezonde geest, mindfulness, vitaliteit, duurzaam vitaal.

  DATA 2023/2024

  • 27 oktober, 17 november en 8 december
  • 15 maart, 19 april en 17 mei 2024

  Prijs

  € 1.695,- ex BTW

  inclusief intake vooraf, gevalideerde intakevragenlijsten mbt stress en werkdruk, werkmap, opdrachten

  Voor meer informatie klik op Regie op je werk, baas over je Energie

  Voor check op je mate van burnout zijn Burnout-vragenlijst