X

Aanmelden of informatie aanvragen

Ik wil me graag aanmeldenIk heb een vraag

Persoonlijke Vrouwelijke Kracht

Jouw Persoonlijke Vrouwelijke Kracht

Ontwikkel je sterke en onbewuste kanten en wordt wie je werkelijk bent. Word die Persoonlijke Vrouwelijke Kracht. 

Je bent succesvol in je werk en in de verschillende rollen die je hebt als partner, moeder, dochter, vriendin, sportmaatje en vul maar aan. Toch knaagt er iets. Je vraagt je steeds vaker af wat echt belangrijk voor je is. Wie je werkelijk bent en hoe je je leven wilt inrichten. In deze training vind je jouw antwoorden. De combinatie van zowel het inzetten van je rationele kant als je onbewuste kant maakt deze training uniek. We verbinden verschillende werkvormen en technieken aan elkaar zoals Mindfull tekenen, Neuro Linguïstisch Programmeren, tekenopdrachten, Soulcollage® en nog veel meer. De training is praktisch met veel oefenmomenten en door middel van videobeelden kunnen we juiste en duidelijke feedback geven. Ook als je denkt dat je niet creatief bent is deze training uitermate geschikt voor je door de grote diversiteit aan invalshoeken.

Samen met  beeldend therapeut Yolande Rommers ontwikkelden we deze 3 daagse training Persoonlijke Vrouwelijke Kracht.  Yolande is een bevlogen beeldend therapeut met jarenlange ervaring in creatieve therapie. Om innerlijke en onbewuste beelden zichtbaar te maken werkt ze voornamelijk met tekeningen en Soulcollage ®.  Hierdoor kun je aan dat “onbewuste” woorden geven. Verrassend en verdiepend maar zeker niet zweverig. Yolande staat met beide benen stevig op de grond. Kijk voor meer informatie op www.detaalvantekenen.nl

Het eindresultaat van deze training is een groter zelfbewustzijn waardoor je je eigen leven beter richting kunt geven. Je hebt de inspiratie en de handvatten gevonden om dit ook uit te voeren.

Kernwoorden: authentiek, mindfull, richtinggevend, persoonlijke groei, persoonlijke kracht, je onbewuste bewust maken.

DATA 2018

5 en 6 maart, inclusief de avond en 10 april 2018.

INVESTERING

€ 1495,00

Inclusief 7 dagdelen, werkmap, tekenmateriaal, Soulcollage® materiaal.

Exclusief verblijfskosten € 215,00 voor overnachting en ontbijt, 1 diner, 3 lunches, koffie en thee, fruit en versnaperingen.

Klik   voor meer informatie.