X

Aanmelden of informatie aanvragen

  Ik wil me graag aanmeldenIk heb een vraag

  Uw naam*

  Uw e-mail*

  Telefoon

  Datum activiteit

  Vraag en/of opmerking

  InCompany Training

  Molenaar & Molenaar verzorgt verschillende soorten InCompany training. Natuurlijk met een bepaalde basis aan inhoud, maar altijd afgestemd op uw branche, medewerkers en specifieke trainingsvraag. Om de InCompanyt training zoveel mogelijk aan te  laten sluiten en tastbare resultaat te laten hebben, werken wij volgens een vaste werkwijze met bewezen resultaat.

  InCompany Training werkwijze bij Molenaar & Molenaar

  Uiteraard inventariseren we eerst de trainingsbehoefte en doen aan de hand daarvan een onderbouwd trainings voorstel. Na accoord op het voorstel, beginnen we met de intake; 360 graden feedback, observatie in het werk, intake vragenlijst, interview met de leidinggevende, interviews met deelnemers. Molenaar & Molenaar werkt zich in in de leefwereld van de deelnemers. Hieruit volgt een definitief voorstel van de training.
  Vervolgens krijgen de deelnemers voorbereidende opdrachten te maken. Zo komen ze al met voorsprong bij het 1e trainingsmoment. Na elke training is voor ons de nazorg van groot belang. Molenaar & Molenaar heeft verschillende manieren om ervoor  te zorgen dat datgene wat in de training is geleerd, nadien wordt toegepast in de dagelijkse werkomgeving. Want daar gaat het om; nieuw gedrag met beter resultaat. De nazorg bestaat uit actieplannen, bijdehandjes (reminders), het samenstellen van intervisie koppels, opdrachten, terugkombijeenkomsten. We doen alles wat nodig is om het leerproces aan de gang te houden in de praktijk.

  Een maand na het laatste contactmoment met de groep, vindt er een mondelinge evaluatie plaats met de opdrachtgever.

  Wij bieden de genoemde incompany trainingen aan maar kunnen uiteraard ook andere maatwerkoplossingen creëren.