X

Aanmelden of informatie aanvragen

Ik wil me graag aanmeldenIk heb een vraag

Authentiek Leiderschap

Leiderschap gaat over mensen meekrijgen. Authentiek Leiderschap gaat over mensen meekrijgen vanuit de verbinding met jezelf én de ander. Deze training helpt je zicht te krijgen op de bron van waaruit je leiding geeft. Dus niet op WAT je moet doen als leider of HOE je het moet doen, maar op je interne voedingsbodem van waaruit je leiding geeft en dus het WAAROM. Want die bodem bepaalt wat je doet en hoe je het doet in de dagelijkse praktijk. De effectiviteit van elke interventie van een leidinggevende staat of valt met de intentie of beleving van waaruit ze begint. Veranderingen in hoe en wat je doet, beginnen met een verandering in de bron, je authentieke zelf.

Daarom maken we in dit traject een reis naar het zelf. Welke maskers heb je in de ontwikkeling van je persoonlijkheid aangenomen en hoe effectief zijn ze? Welke valkuilen en levenslessen zitten daarin besloten waar je aan wilt werken om je verder te ont-wikkelen naar authenticiteit. Met de kans dat het zweverig overkomt, kunnen wij je beloven dat we daar nou juist sterk in zijn; de verbinding van het onzichtbare met het tastbare. We garanderen je dat het heel praktisch en toepasbaar is, maar weten ook dat er meer is dan we alleen kunnen zien met onze ogen.

 

 

Om hierin je blinde vlek te ontdekken hebben we een training ontwikkeld om die authentieke leiderschapsrol zichtbaar te maken. Hoe geef je leiding aan jezelf en daarmee aan anderen. Het ontdekken van je innerlijke be-stem-ming. Dit is uiteraard geen proces wat je even doet. Daarom is het uitgesmeerd over een tijdsspanne van 6 maanden. Met daarin een 5-daagse trektocht in de Franse Alpen. Maar ook een fysieke nulmeting, een dag bewustzijnstraining en individuele coaching.

Voor een impressie van de tocht in de Alpen klik op onderstaande  slideshow

4-kammen

Afbeelding 1 van 21

Kernwoorden; lichaam & geest, bezinning, zingeving, missie, identiteit, waarom, waarden.

 

Data Training  Authentiek Leiderschap 2018

  • Mei: Persoonlijke intake
  • Juni: Persoonlijke fysieke test
  • 1 juni: Kick Off groepsmeeting
  • 29 juni; Bewustzijnstrainingsdag Nederland;
  • 4-8 September : hike in de Vanoise
  • 4(18.00u) en 5 oktober (tot 16.00u) : Intervisie op ontwikkelingspunten tijdens een zeiltocht
  • november: Individuele Coaching op afspraak

Prijs

€ 3.495,- all-inclusive. (programma, coaching, verblijf Franse Alpen volpension, vlucht, sportmedische keuring)

Klik voor meer informatie over  de training Brochure Authentiek Leiderschap 2018

Klik hier voor de test uit Psychologie Magazine Test Authenticiteit PM 1-2016

Wat deelnemers over de training zeggen:

Frank  Roos, businessmanager Centric:

“Lekker 5 dagen je hoofd leeg lopen. Ik wil elk jaar wel mee. Het brengt me zo tot rust, dat ik er weer maanden tegenaan kan.”

Kees de Veth, CEO CSI:

“Een beslissing waar ik al jaren tegen aan liep te hikken, is mij in deze training als vanzelf tot een doorgehakte knoop geworden. De ervaring van de deelnemers als ook de omgeving en bijzonder rake oefeningen, maakten dat het kwartje viel”

Harrie van Beek, consultant BMC:

“Leren is voor mij een tweede natuur, persoonlijke groei essentieel. Vele opleidingen, trainingen en cursussen heb ik dan ook doorlopen. Geen van al die trajecten bereikte echter wat ik hier heb eraren; de tijd en de omgeving om, onder deskundige begleiding enmet betrokken reisgenoten, diepgaand naar mezelf te kijken, resulterend in een persoonlijke levensmissie. Een intensieve, maar zeer stimulerende ervaring. Het inspireert me nog elke dag!”