X

Aanmelden of informatie aanvragen

  Ik wil me graag aanmeldenIk heb een vraag

  Uw naam*

  Uw e-mail*

  Telefoon

  Datum activiteit

  Vraag en/of opmerking

  Authentiek Leiderschap

  Leiderschap gaat over mensen meekrijgen. Authentiek Leiderschap gaat over mensen meekrijgen vanuit de verbinding met jezelf en de ander. Deze training helpt je zicht te krijgen op de bron van waaruit je leiding geeft. Dus niet op WAT je moet doen als leider of HOE je het moet doen, maar op je interne voedingsbodem van waaruit je leiding geeft en dus het WAAROM. Want die bodem bepaalt wat je doet en hoe je het doet in de dagelijkse praktijk. De effectiviteit van elk gedrag van een leidinggevende staat of valt met de intentie of beleving van waaruit ze begint. Veranderingen in hoe en wat je doet, beginnen met een verandering in de bron, je authentieke zelf.

  Daarom maken we in dit traject een reis naar het “zelf”. Welke maskers heb je in de ontwikkeling van je persoonlijkheid aangenomen en hoe effectief zijn ze? Welke valkuilen en levenslessen zitten daarin besloten waar je aan wilt werken? Hoe  ont-wikkel je verder naar authenticiteit?  Met de kans dat het zweverig overkomt, kunnen wij je beloven dat we daar nou juist sterk in zijn; de verbinding van het onzichtbare met het tastbare maken. We garanderen je dat het heel praktisch en toepasbaar is, maar weten ook dat er meer is dan we alleen kunnen zien met onze ogen.

   

   

  Om je blinde vlek te ontdekken hebben we een training ontwikkeld om die authentieke leiderschapsrol zichtbaar te maken. Hoe geef je leiding aan jezelf en daarmee aan anderen. Het ontdekken van je innerlijke be-stem-ming. Dit is uiteraard geen proces wat je even doet. Daarom is het uitgesmeerd over een tijdsspanne van 6 maanden. Met daarin een 5-daagse trektocht in de Franse Alpen. Maar ook een fysieke nulmeting, een dag bewustzijnstraining en individuele coaching.

  Voor een impressie van de tocht in de Alpen klik op onderstaande  slideshow

  4-kammen

  Afbeelding 1 van 21

  Kernwoorden; lichaam & geest, bezinning, zingeving, missie, identiteit, waarom, waarden.

   

  Data Training Authentiek Leiderschap 2024

  • Mei: Persoonlijke intake
  • Juni: Persoonlijke fysieke test
  • Juni: Kick Off groepsmeeting
  • 14 Juni; Bewustzijn trainingsdag Nederland;
  • 3 t/m 7 September : Hike in de Vanoise
  • 3 Okt (vanaf 17.00u) en 4 Okt. (tot 16.00u) : Intervisie op ontwikkelingspunten tijdens een zeiltocht
  • november: Individuele Coaching op afspraak

  Prijs

  € 3.795,- all-inclusive. (programma, coaching, verblijf Franse Alpen volpension, vlucht, sportmedische keuring)

  Klik voor meer informatie over  de Brochure Authentiek Leiderschap_2024

  Klik hier voor de test uit Psychologie Magazine Test Authenticiteit PM 1-2016

   

  Wat deelnemers over de training zeggen:

  Kees de Veth, CEO CSI:

  Een beslissing waar ik al jaren tegen aan liep te hikken, is mij in deze training als vanzelf tot een doorgehakte knoop geworden. De ervaring van de deelnemers als ook de omgeving en bijzonder rake oefeningen, maakten dat het kwartje viel

  Harrie van Beek, consultant BMC:

  Leren is voor mij een tweede natuur, persoonlijke groei essentieel. Vele opleidingen, trainingen en cursussen heb ik dan ook doorlopen. Geen van al die trajecten bereikte echter wat ik hier heb ervaren; de tijd en de omgeving om, onder deskundige begeleiding en met betrokken reisgenoten, diepgaand naar mezelf te kijken, resulterend in een persoonlijke levensmissie. Een intensieve, maar zeer stimulerende ervaring. Het inspireert me nog elke dag!

  Frank Roos, businessmanager Centric:
  Lekker 5 dagen je hoofd leeg lopen. Ik wil elk jaar wel mee. Het brengt me zo tot rust, dat ik er weer maanden tegenaan kan.