X

Aanmelden of informatie aanvragen

  Ik wil me graag aanmeldenIk heb een vraag

  Uw naam*

  Uw e-mail*

  Telefoon

  Datum activiteit

  Vraag en/of opmerking

  Coaching
  Business coaching

  Visie ontwikkeling MKB

  Middelgrote en kleine MKB bedrijven verwacht 2022 niet te halen zonder het businessmodel drastisch om te gooien. Veel MKB-bedrijven verwachten grote veranderingen in hun markt vanwege de komst van disruptors, nieuwe bedrijven die in snel tempo de markt veroveren. Alleen door zelf ook te vernieuwen, kunnen ze de komende 5 jaar overleven en worden ze niet uit de markt gedrukt door de  ‘Ubers’ en ‘Airbnb’s’ in hun eigen branche. 

  Het mkb blijkt verder goed voor 72 procent van de banen in het bedrijfsleven en 62 procent van de toegevoegde waarde. Dat komt neer op 3,3 miljoen banen en 214 miljard euro. Kortom een grote verantwoordelijkheid voor het mkb om tijdig en regelmatig een pitstop te houden om naar hun eigen business model te kijken. In het vuur van de strijd en de waan van elke dag komt dat er vaak niet van. Of als het te laat is en het water aan de lippen staat.

  Voor elk bedrijf is het daarom onontbeerlijk om het business model regelmatig eens tegen het licht te houden. Wij faciliteren dat door in een aantal bijeenkomsten alle aspecten van de business stap voor stap te bespreken. Resulterend in een visie en een heel concreet plan. Hiervoor maken wij gebruik van het Business Model Canvas.  

  Kijk hier voor meer informatie over het BMR.