X

Aanmelden of informatie aanvragen

  Ik wil me graag aanmeldenIk heb een vraag

  Uw naam*

  Uw e-mail*

  Telefoon

  Datum activiteit

  Vraag en/of opmerking

  Persoonlijke Kracht
  persoonlijke kracht

  Een 4-daagse Persoonlijke Kracht training om de effectiviteit van je gedrag bewust te worden en te verbeteren.

  “Het is niet goed door het leven te dwalen en iemand te willen zijn, je moet er duidelijkheid over hebben wie die iemand is”
  Of 
  zoals Loesje het zegt: “Ik wil worden wie ik ben.”

  Zelfkennis is de belangrijkste kennis die je kunt hebben in het leven. Als je jezelf niet kent, hoe kun je dan de ander kennen? Deze training Persoonlijke Kracht neemt je 4 dagen mee op de reis van de zelf-ontdekking. Wie ben je eigenlijk ten diepste, war drijft jou en waarom doe je wat je hier nu doet zo? In welke valkuilen wil je niet meer stappen? Wat is de essentiële kracht van waaruit jij zou willen putten? Hoe zit dat met jouw zelfvertrouwen, het trouw zijn aan jezelf? Hoe zit het met je al dan niet reële angsten, die volgens veel filosofen onze grootste drijfveer vormen? 

  We gaan werken aan inzicht in en gebruik maken van allerlei technieken om dichter bij jezelf te komen en uiteindelijk te worden wie je in essentie bent.

  Kernwoorden; doelen creëren, patronen onderzoeken, gebruik van feedback, persoonsvoorkeuren herkennen, zelfkennis vergroten, assertiviteit, communicatiestijl.

  DATA  2024

  • 23 en 24 April, 16 en 17 Mei 2024, elk blok met overnachting
  • 19 en 29 September, 17 en 18 Oktober, elk blok met overnachting

  Prijs 

  € 2.350,- ( excl. verblijfskosten à € 450,-)

  Klik voor meer  informatie over  de training Persoonlijke Kracht