X

Aanmelden of informatie aanvragen

  Ik wil me graag aanmeldenIk heb een vraag

  Uw naam*

  Uw e-mail*

  Telefoon

  Datum activiteit

  Vraag en/of opmerking

  InCompany Training
  Stressmanagement
  stressmanagement,stressreductie,omgaan met stress, stress, weg met stress

  Stressmanagement gaat over het omgaan met stress. Veel mensen ervaren stress vanuit het werk. Druk is goed, maar te lang onder spanning staan zonder zinnige recuperatie tast het hele systeem aan. Wat kun je doen om de druk niet ziekmakend te laten worden? Te voorkomen dat je over het randje gaat. Stressmanagement klinkt niet goed, maar is wel effectief.
  Stress in het bedrijfsleven is veelal te wijten aan een te hoge belasting, een onjuist gerichte mentale instelling en te weinig weet hebben van je eigen invloed op de werking van ons fysieke gestel. Deze training leert je hoe je je denken, voelen en doen weer met elkaar in balans brengt. Zodat vanuit een andere kijk ook de fysieke symptomen aangepakt worden. We kijken naar de werking van spanning op het lichaam en leren ontspanningsoefeningen. Hoe kunnen we het beste omgaan met emoties. Welke oorzaken liggen er binnen je persoonlijkheid en kun je daar ook anders mee omgaan?

  Kernwoorden: stress, symptomen, hormonen, RET methode, effecten van stress, stressreductie technieken, heartmath, Oosterse technieken, rust.

   

  Klik daar voor meer informatie en prijzen van de training Stress management