X

Aanmelden of informatie aanvragen

  Ik wil me graag aanmeldenIk heb een vraag

  Uw naam*

  Uw e-mail*

  Telefoon

  Datum activiteit

  Vraag en/of opmerking

  Training en coaching

  Molenaar en Molenaar is een professioneel trainingsbureau in Breda gericht op team ontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling.  Onze training en coaching helpen groepen en individuen stappen te zetten in hun ontwikkeling. Wij leveren dit met hart en ziel. Professioneel, gedreven en persoonlijk bieden wij 3 begeleidingsvormen aan om mensen te ontwikkelen. Wat het beste bij je past hangt samen met je vraag en je voorkeur voor groeps of individuele training.

   

  Incompany Training

  De Incompany Training wordt op maat gemaakt voor jouw bedrijf of team om een hele specifieke behoefte in te vullen. Uiteraard inventariseren van te voren nauwkeurig de vraag. Die kan variĆ«ren van het trainen van vaardigheden tot stroomlijnen van processen of formuleren van een missie. Bekijk ons uitgebreide programma met trainingen die we al vele malen hebben gegeven. Mocht je training er niet bij staan dan ontwikkelen we een geheel nieuwe. Als trainingsbureau zijn we gevestigd in Breda maar uiteraard geven we de trainingen door het hele land.

   

   

  Persoonlijke Coaching

  De meest intensieve vorm is Coaching waarin we in 1 op1 gesprekken helemaal toe kunnen spitsen op jouw behoeften. Afhankelijk hiervan wordt vooraf een indicatie gegeven hoeveel bijeenkomsten we denken nodig te hebben. Hierdoor weet je vooraf goed waar je aan begint. Mocht er gedurende het proces reden zijn om de hoeveelheid coachings bijeenkomsten te veranderen gebeurt dat uiteraard in nauw overleg. De persoonlijke coaching vindt in principe plaats bij ons trainingsbureau, in onze coachingsruimte, in Breda maar kan in overleg ook elders plaatsvinden.

   

   

  Persoonlijke  Training

  Daarnaast hebben we Open Trainingen waarvoor je individueel kunt inschrijven. Deze training is sterk omdat we gebruik kunnen maken van de diversiteit in ervaring van de deelnemers.Juist hierdoor kunnen we praktisch trainen met veel voorbeelden uit de praktijk en geven we alleen theorie ter ondersteuning van deze oefeningen. De Open Trainingen van ons trainingsbureau in Breda vinden in principe plaats op een externe locatie in de omgeving van Breda. Deze wisselt afhankelijk van de grootte van de groep.