X

Aanmelden of informatie aanvragen

  Ik wil me graag aanmeldenIk heb een vraag

  Uw naam*

  Uw e-mail*

  Telefoon

  Datum activiteit

  Vraag en/of opmerking

  InCompany Training
  Zicht op Invloed
  zicht op invloed, inzicht in invloed, beinvloeden

  Zicht op Invloed, is een 2- daagse training welke zorgt voor meer inzicht in je eigen invloed op anderen.  We reiken je handvatten aan waarmee je die invloed vergroot. Voor projectmanagers, leidinggevenden en adviseurs.

  Invloed uitoefenen doen we de hele dag. We willen mensen meekrijgen, iets van ze gedaan krijgen, voor ons standpunt winnen en soms willen we dat ze iets niet meer doen. Hoe kun je jouw invloed vergroten zonder dwang uit te oefenen. “Je kunt mensen wel naar de voederbak leiden maar ze niet dwingen te eten.”
  Daarvoor heb je meer nodig dan technieken van “zo doe je dat!”  Natuurlijk leren we in deze training Zicht op Invloed wel over deze technieken, maar uiteindelijk moet het wel aansluiten en passen bij jou als persoon. Dus hebben we het ook over jouw voorkeuren en patronen, beweegredenen en overtuigingen. Want de grootste kans op meer invloed bij anderen, is door meer invloed te hebben op jezelf.

  Kernwoorden; beinvloedingsstijlen, duwen of trekken, weerstand, roos van Leary, beinvloedingsgespreksstijlen, bronnen van invloed, persoonlijkheidsvoorkeur

  Meer informatie en prijzen van de training Zicht op Invloed