Activiteiten
maatwerktraining
Van der Logt Group ontwikkelt zichzelf met behulp van Frank

“Kun je ons helpen onze mensen mee te laten groeien binnen onze nieuwe bedrijfsvisie?”  We willen groeien en dan kan de organisatie niet meer topdown aangestuurd worden. Met die vraag kwamen Marcel van der Logt en Monique Frey  in 2016 naar ons toe om mee te denken over een opleidingstraject op maat. 

Monique blikt terug:

Ongeveer 4 jaar geleden zijn we in gesprek geraakt met Frank voor trainingen op maat voor onze organisatie. Wij zijn een lerende organisatie met circa 45 medewerkers, waarin ontwikkeling van onze medewerkers hoog in het vaandel staat. Onze missie is dan ook niet voor niets: “Wij ontwikkelen onszelf en daarmee onze omgeving”.

In het eerste jaar was het nodig dat we beter met elkaar in gesprek konden gaan en hebben we samen met Frank een training op maat gemaakt ten aanzien van Communicatie, waarna we deze later meer hebben toegespitst op NLP (Neuro Linguistisch Programmeren). Zo hebben we elk jaar voor alle medewerkers binnen onze organisatie een aantal mooie trainingen verzorgd. Dit heeft geresulteerd in een basis -en gevorderden NLP training die wij geheel vanuit onze eigen missie en visie hebben samengesteld. Voor het samenstellen van de inhoud hebben wij met HR, onze directeur en Frank verschillende sessies gehouden om onze wensen kenbaar te maken en mee te denken in het programma.

Eens per 6 weken komt Frank bij ons op kantoor om in een groep van circa 12 collega’s de training te geven. Na het overbrengen van de theorie, gaan we aan de slag met praktische (samen opgestelde) opdrachten die we samen met collega’s oefenen. Deze opdrachten komen dan ook uit onze eigen organisatie, zodat het ook aanspreekt en herkenbaar is voor medewerkers en is de materie ook gelijk een stuk duidelijker. Elk jaar maken we dan ook samen met Frank voor alle medewerkers een persoonlijke werkmap met hierin de leerstof en de opdrachten.

Frank is makkelijk in de omgang en heel toegankelijk. Medewerkers benaderen hem direct, hij is open naar iedereen en helpt medewerkers zelfs in aparte sessies naast de bedrijfsgerichte sessies. Voor ons is dit een perfect opleidingstraject op maat voor ons bedrijf

Monique Frey

HR Adviseur | Van der Logt Group

Dit bericht is geplaatst op 07-11-2019