Activiteiten
zelfacceptatie, duurzaam geluk,
De weg naar zelfacceptatie

De weg naar zelfacceptatie wordt door Jan Geurtz krachtig beschreven in dit boek. Jan Geurtz is een populaire schrijver en spiritueel denker die op inspirerende wijze laat zien hoe we onze behoeftigheid aan liefde en erkenning kunnen veranderen in onvoorwaardelijk en duurzaam geluk. Daarin is zelfacceptatie het sleutelwoord. Voor iedereen die bekneld zit in een liefdesrelatie, of in het gemis daaraan.

In ‘Verslaafd aan liefde’ toont hij dat onze zoektocht naar liefde en erkenning voortkomt uit fundamentele zelfafwijzing. Die proberen we te compenseren door waardering van anderen, en vooral door een succesvolle liefdesrelatie. Maar dat werkt averechts: het versterkt juist die fundamentele onzekerheid en afhankelijkheid. Zo ontstaat er een verslaving aan de liefde en erkenning, en aan de veiligheid van een relatie.

Het boek geeft inzicht in de patronen die zijn ontstaan in je hele ontwikkeling. Hierdoor leer je je eigen geest beter kennen en open je een weg naar spirituele inspiratie. Prachtig humoristische en praktisch boek wat een uitweg geeft aan de vicieuze cirkel van zelfafwijzing. Het opent daarmee een weg naar zelfacceptatie en daarmee een weg naar geluk in relaties.

Jan Geurtz heeft ook op diverse filmpjes uitleg gegeven over zijn boek. Zie hier voor deel 1.

Voor iedereen die wil werken aan het ontwikkelen van zelfacceptatie is de training Persoonlijke Kracht een krachtig hulpmiddel. 

 

Dit bericht is geplaatst op 18-11-2017