X

Aanmelden of informatie aanvragen

  Ik wil me graag aanmeldenIk heb een vraag

  Uw naam*

  Uw e-mail*

  Telefoon

  Datum activiteit

  Vraag en/of opmerking

  Wat vinden onze klanten van ons?

  Harrie van Beek, consultant BMC

  “Leren is voor mij een tweede natuur, persoonlijke groei essentieel. Vele opleidingen, trainingen en cursussen heb ik dan ook doorlopen. Geen van al die trajecten bereikte echter wat ik tijdens de training Authentiek Leiderschap heb ervaren; de tijd en de omgeving om, onder deskundige begeleiding en met betrokken reisgenoten, diepgaand naar mezelf te kijken, resulterend in een persoonlijke levensmissie. Een intensieve, maar zeer stimulerende ervaring. Het inspireert me nog elke dag!”

  Kees de Veth, CEO CSI

  “Een beslissing waar ik al jaren tegen aan liep te hikken, is mij in de training Authentiek Leiderschap als vanzelf tot een doorgehakte knoop geworden. De ervaring van de deelnemers als ook de omgeving en bijzonder rake oefeningen, maakten dat het kwartje viel”

  Frank Roos, business manager Centric

  “Lekker 5 dagen je hoofd leeg lopen. Ik wil elk jaar wel mee. De training Authentiek Leiderschap brengt me zo tot rust, dat ik er weer maanden tegenaan kan.”

  Bert van Valburg, directeur Flexmanagement B.V.

  “Tijdens de tocht door de Alpen heb ik de ruimte gehad om, professioneel begeleid door de trainers, eens echt goed na te denken over mijn eigen functioneren. gedurende de tocht wordt je op een bijzonder uitnodigende en veilige wijze gedwongen zaken voor jezelf op een rijtje te zetten en conclusies te trekken. Ben hierdoor anders gaan kijken naar het doel van mijn werk en een deel van mijn toekomst en dat geeft me nog steeds veel mentale rust.”

  Marjan de Visser Hoofd Opleidingen VGZ-IZA

  “Waarom die jarenlange samenwerking? Omdat Molenaar en Molenaar uitblinkt in het vertalen van een vraag naar een uitstekend leertraject. Neem daarnaast nog de snelle service en de openheid waarin de gesprekken plaatsvinden, voor ons drie pijlers die van wezenlijk belang zijn bij onze inkoop!”

  Rogier Aarts Onderdirecteur Particulieren Rabobank Baarle-Nassau

  "Consequent zijn op alle fronten: Molenaar & Molenaar windt er geen doekjes om. Men is duidelijk, open, eerlijk en draagt dit consequent uit. Terugkijkend op het traingingstraject met Molenaar & Molenaar constateren wij dat zij een prima invulling hebben gegeven aan onze behoeften. De deelnemers hebben de training enthousiast ervaren. Door de aangereikte technieken kunnen zij op een persoonlijke maar ook actievere manier inspelen op de behoeften van de klant. En daar gaat het bij ons tenslotte om!"

  Johan Hartman, Operational Logistics Manager Mitsubishi Motors Europe

  “De managementboeken vertellen dat persoonlijk leiderschap een must is, in de training Authentiek Leiderschap ervaar je wat het is”

  Hans Ten Brinke, Design manager BAM Duitsland

  “Ik krijg weinig belangeloze oprechte feedback over mezelf. In de training Authentiek Leiderschap heb ik een omgeving en sfeer ervaren waarin dit binnen de groep kan en gebeurt, zonder dat het soft en zweverig wordt”

  Harold van Dijke, Manager Opleiding & Training, Ericsson Rijen

  "De aanpak van Molenaar&Molenaar kenmerkt zich door een down-to-earth benadering van de vraag én het aanbod. Molenaar&Molenaar weet als geen ander de ‘vraag achter de vraag’ van een opleidingstraject te achterhalen en hierop een passend voorstel te formuleren. Voor de organisatie én voor de deelnemers. Dit vertaalt zich in ontwikkelingstrajecten die door de deelnemers als uitdagend en –ook op de langere termijn- waardevol worden ervaren. Met oog en ruimte voor de individuele (ontwikkel)behoefte, zonder het totaalbeeld en het belang van de opdrachtgever uit het oog te verliezen.”

  Marijk de Wit-Hallingse, HR manager Exprogroup Den Helder:

  "Franks manier van coachen en begeleiden maakt je bewust van onbewuste gedachten, overtuigingen en krachten, geeft richting bij het plaatsen en waarderen ervan en hiermee realiseert hij snel en adequaat een veel  positievere manier van denken en handelen. Zijn communicatievaardigheden zijn zeer divers en spreken snel uiteenlopende mensen aan. Hij wekt gemakkelijk vertrouwen en zijn gevoel voor humor maakt hem heel prettig in de omgang. In het kort: een TOP coach!”

  Joost de Mooy, HR directeur Grass Valley Breda:

  “Voor mij kenmerkt Frank’s aanpak zich door een plezierige gedrevenheid en daadkracht, waarmee hij mensen helpt bij het werkelijk herkennen, onderkennen en (beter) benutten van positieve kenmerken en krachten die in een ieder heeft. Vaker blijken deze te zijn ‘vergeten’ of door omstandigheden naar de achtergrond gedrongen of vervangen door (negatieve) ervaringen, emoties en gevoelens uit het verleden."