X

Aanmelden of informatie aanvragen

  Ik wil me graag aanmeldenIk heb een vraag

  Uw naam*

  Uw e-mail*

  Telefoon

  Datum activiteit

  Vraag en/of opmerking

  Young Professional, Gids van je eigen leven
  young professional

  Je bent jong en hebt een druk leven. Je bent ambitieus en wilt het werk graag goed doen. Je bent in beeld om een volgende stap in je carrière te maken. Je bedrijf wil je graag houden maar op een duurzame manier. Zij willen voorwaarden creëren om je huidige en toekomstige werk in goede gezondheid te kunnen uitvoeren.  Dat vraagt om reflectie op je taak en je persoon. Waar ben ik goed in, waarin wil ik me ontwikkelen en hoe houd ik mijn bijdrage voor het bedrijf vol energie. Goed presteren gaat het beste als je optimaal in je vel zit. En dat zit je als je ‘in balans’ bent. In balans met je kwaliteiten, je verantwoordelijkheden op het werk maar ook met de andere aspecten van het leven, zoals vrienden, familie, relatie en vrije tijd. Dit traject helpt je te ontdekken waar je talenten liggen en en hoe je deze optimaal kunt ontwikkelen op een duurzaam inzetbare manier. Een duurzame young professional.

   

  ” Leef ik mijn leven of leeft het leven mij?”

   

  Duurzame Young Professional 

  Molenaar & Molenaar heeft een nieuwe training ontwikkeld die je begeleidt in het vinden van je eigen pad. In een traject van 6 maanden vind je jouw eigen persoonlijk statuut voor hoe jij je leven wilt vorm geven. Zeg maar, een missie voor de “B.V. IK ” Niet omdat je in de knoei zit, maar omdat je uit de knoei wilt blijven. Wie ben ik echt, welke behoeften drijven mij van binnenuit en wat vind ik écht belangrijk? Draagt het werk dat ik doe daar aan bij of op welke manier zou die bijdrage verhoogd kunnen worden? Om leiding te kunnen geven en verbinding te maken met anderen, zul  je eerst verbinding moeten maken met jezelf. Persoonlijk Leiderschap. En dat is wat we doen. Vanuit de gedachte dat iedereen authentiek kan zijn bij voldoende zelfkennis gaan we daarop antwoorden vinden. En dan ook accepteren wat je daarbij ontdekt.

   

  Opbouw van de training 

  • Intakegesprek met een van de trainers over leerdoelen,
  • Sportmedische inspanningstest,
  • Kennismakingsdiner met de deelnemers, achtergrond en huidige situatie,
  • Trainingsdag in Nederland. Hoe is het om met materiaal te lopen? Bespreken van persoonlijkheidsvoorkeur op basis van testmateriaal,
  • Vijfdaagse hike in de Franse Alpen,
  • Terugkomsessie van drie dagdelen op een zeiljacht waarin we je ingezette koers checken,
  • Individuele coaching om je kompas te checken en de puntjes op de i te zetten.

   

  Resultaat 

  Aan het einde van dit traject heb je een persoonlijke levensmissie welke je sturing geeft bij je persoonlijke levensinvullingen.

   

  Ervaringen van eerdere deelnemers:

  “Het was een fantastisch traject! De combinatie van het prachtige berglandschap, het fysieke aspect en de gesprekken met de mensen om je heen, geven je een enorme rust. Ik had vooraf niet verwacht dat ik zoveel inzichten over zou houden aan de training, maar de laatste dag viel alles samen!
  Wim LaHaye, directeur Bluebirdday, Experts op het gebied van e-commerce

  “Voor mij was de training de juiste manier om tot goede zelfreflectie te komen: de combinatie van het programma, de natuur, de fysieke belasting en de groep zorgden voor echte verdieping van inzichten, die ik in Nederland niet makkelijk zou krijgen.”
  Arjen van Nuland, directeur Nederlandse Coöperatieve Raad

  “Mijn persoonlijke doel was om meer innerlijke rust te vinden. De combinatie van fysieke en mentale inspanning en ontspanning, de goede opbouw van de tocht en werken aan je eigen “zijn” in een schitterende en rustgevende omgeving heeft mij dichter gebracht bij wie ik als mens wil zijn en wil worden”
  Ody van den Broek, Pakhuys Vastgoed, projectontwikkelaar

  “Door het wandelen te mixen met flexibel getimede oefeningen kon mijn denkproces versneld en goed gefocust rijpen. Zijn oog voor individuele noden waren goed ingebed in de groepsdynamiek. Niet zweverig en niet schoolmeesterachtig. Een mooi volwassen aanpak.”
  Harry Wiechers, interim-manager

   

  Data 2024

  • Mei: Persoonlijke intake  
  • Juni: Persoonlijke fysieke test
  • Juni: Kick Off groepsmeeting
  • 14 Juni; Bewustzijn trainingsdag Nederland;
  • 3 tot 7 September : hike in de Vanoise
  • 3 Oktober (17.00u) en 4 Oktober (tot 16.00u) : Intervisie op ontwikkelingspunten tijdens een zeiltocht
  • november: Individuele Coaching op afspraak

   

  Voor wie is de training :

  -Je bent tussen de 25 en 35 jaar oud
  -Je hebt minimaal 2 tot 3 jaar ervaring als professional of leidinggevende
  -Je hebt hbo of wo werk- en denkniveau
  -Je bent toe aan een volgende stap in jouw leven

  Meer informatie over de Young Professional_2024

   

  Investering:

  € 3.795,- all-inclusive. (ex BTW)