Activiteiten
sneeuwschoenen mission quest
Mission Quest in Snow

We lanceren een nieuwe training om je kompasstand weer eens te ijken.
Deze training is ontstaan omdat we zulke positieve ervaringen hebben met de deelnemers die de training Authentiek Leiderschap van een half jaar hebben gevolgd. Dit zorgt voor daadwerkelijke veranderingen in je leven. Om deze ervaring ook in een kortere periode te realiseren ontwikkelden we, samen met een ervaren berggids, deze nieuwe training op sneeuwschoenen. Als je hier meer over wilt weten kijk naar de uitgebreide beschrijving of neem contact met ons op. Meer weten?

 

Dit bericht is geplaatst op 15-10-2023
Leren herkennen van stemmetjes

Ken je dat wanneer een stemmetje in je hoofd commentaar levert op datgene wat je doet of niet doet? Ik ben niet goed genoeg, straks val ik door de mand, waarom zeg ik dat nu zo? Wil je leren om deze stemmetjes te herkennen, accepteren en dan leren wat je ermee kunt doen? Kom eens langs voor een kennismakingsgesprek.

Dit bericht is geplaatst op 04-04-2023
Coaching in de praktijk
Coaching in de praktijk

In het managementteam van een productiebedrijf was de communicatie tussen twee deelnemers wel erg lastig geworden. Weinig vertrouwen, veel aannames en tamelijk licht ontvlambaar naar elkaar toe. Na een sessie met het gehele team en vervolgens individuele sessies met beide teamleden, de boel weer aardig vlot getrokken. Dat het daarbij de diepte inging over aangeleerde patronen vanuit opvoeding en levensloop was ook hier niet te vermijden. Mooi om te mogen doen.

Dit bericht is geplaatst op 23-01-2023
coachingsruimte 1,5 meter
Personal Coaching in outdoor coachingsroom

Een optimale personal coaching in tijden van deze corona crisis is een ‘natural coaching’. Wij hebben een speciale buitenplaats ingericht om de personal coaching risicoloos te kunnen laten plaatsvinden. In de buitenlucht verwarmd door een heerlijk knapperend haardvuur en een lekkere fleece deken. Wil je ook de crisis tijd gebruiken om toch de ‘pitstop’ te kunnen maken bel dan nu voor een afspraak. 

Frank 06-54295104.

Dit bericht is geplaatst op 21-01-2020
maatwerktraining
Van der Logt Group ontwikkelt zichzelf met behulp van Frank

“Kun je ons helpen onze mensen mee te laten groeien binnen onze nieuwe bedrijfsvisie?”  We willen groeien en dan kan de organisatie niet meer topdown aangestuurd worden. (meer…)

Dit bericht is geplaatst op 07-11-2019
1 2 3