Activiteiten
Leren herkennen van stemmetjes

Ken je dat wanneer een stemmetje in je hoofd commentaar levert op datgene wat je doet of niet doet? Ik ben niet goed genoeg, straks val ik door de mand, waarom zeg ik dat nu zo? Wil je leren om deze stemmetjes te herkennen, accepteren en dan leren wat je ermee kunt doen? Kom eens langs voor een kennismakingsgesprek.

Dit bericht is geplaatst op 04-04-2023
Coaching in de praktijk
Coaching in de praktijk

In het managementteam van een productiebedrijf was de communicatie tussen twee deelnemers wel erg lastig geworden. Weinig vertrouwen, veel aannames en tamelijk licht ontvlambaar naar elkaar toe. Na een sessie met het gehele team en vervolgens individuele sessies met beide teamleden, de boel weer aardig vlot getrokken. Dat het daarbij de diepte inging over aangeleerde patronen vanuit opvoeding en levensloop was ook hier niet te vermijden. Mooi om te mogen doen.

Dit bericht is geplaatst op 23-01-2023
pitstop
Maak nu een pitstop en gebruik de crisis voor een check up

Dat was de kop boven het artikel in het FD van Mathijs Bouman. Waarin hij aangeeft dat deze corona crisis ooit voorbij gaat. Het duurt langer of korter maar eens gaan we weer verder waar we nu met z’n allen tot stilstand zijn gekomen of minstens in de vertraging zijn gegaan. 

Wat moeten MKB ondernemers in die tussentijd doen? Uiteraard overleven en gebruik maken van alle steunmaatregelen. Maar je kunt nog iets doen: ambitieuze plannen maken of nu het personeel trainen in iets wat je altijd al hebt willen verbeteren. Het is nu de tijd om je bedrijf te vernieuwen. De kosten om dit nu te doen zijn vele malen lager dan in goede tijden. Mathijs maakt een mooie vergelijking met de Formule 1.

Want wat doet Max Verstappen als er een ongeluk op het circuit is gebeurd en de virtual safety car iedereen verplicht om langzaam te rijden? Ze maken als het even kan direct een pitstop. Als je dertig procent langzamer moet rijden, is zo’n pitstop relatief voordelig. De tijd van de bandenwissel blijft hetzelfde, maar het aantal meters voorsprong dat de coureur verliest is geringer. Nu ‘investeren’ in nieuwe banden is relatief goedkoop.

Ben jij nu ook in de ‘virtual safety car’ rondjes aan het rijden? Dan is het wellicht voor jouw bedrijf ook een goed moment om een pitstop te maken. Wij kunnen daarbij helpen:

Individuele coaching van jezelf of medewerkers die het juist door de crisis misschien extra moeilijk hebben. 

Wat is mooier dan deze tijd gebruiken om een bandenwissel te maken die je bij het open gooien van de race kunt gebruiken om een extra versnelling te realiseren?

Wij kunnen dit doen als we ook in de gelegenheid zijn om de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen in acht te nemen. Dat betekent dat we een indoor en outdoor coachingsruimte hebben gemaakt die geschikt zijn voor minstens 1,5 meter afstand van elkaar. Daarnaast werken we natuurlijk op afstand met opdrachten en conference calls.

 

Dit bericht is geplaatst op 20-04-2020
corona effecten
Corona effecten bereiken ook ons bedrijf

De Corona effecten bereiken ook ons bedrijf. Gelukkig zijn we gezond maar denken wel aan het welzijn van alle klanten. Daarom volgen wij de richtlijnen van de RIVM en zijn alle trainingen tot nader order uitgesteld.  Individuele coaching kan wel doorgaan mits je geen griepverschijnselen hebt. Wij hebben een individuele coachingsruimte waar je niet in contact komt met anderen en de 1,5 meter regel goed is te handhaven. Door onze manier van werken zijn wij geen voorstander van digitaal coachen omdat ook fysieke oefeningen en non verbale communicatie een groot aandeel hebben in onze techniek van optimaal coachen. Mocht je toch behoefte hebben aan ondersteuning op afstand dan bel even en vinden we een oplossing. Frank 06-51603980.

Dit bericht is geplaatst op 31-01-2020
coachingsruimte 1,5 meter
Personal Coaching in outdoor coachingsroom

Een optimale personal coaching in tijden van deze corona crisis is een ‘natural coaching’. Wij hebben een speciale buitenplaats ingericht om de personal coaching risicoloos te kunnen laten plaatsvinden. In de buitenlucht verwarmd door een heerlijk knapperend haardvuur en een lekkere fleece deken. Wil je ook de crisis tijd gebruiken om toch de ‘pitstop’ te kunnen maken bel dan nu voor een afspraak. 

Frank 06-54295104.

Dit bericht is geplaatst op 21-01-2020
1 2 3