Activiteiten
maatwerk training
Training op maat voor jouw bedrijf, passend als een maatpak

Natuurlijk beloven meer trainingsbureau’s dat. Toch weet ik dat onze maat meer de jouwe is. Door intakegesprekken en meelopen in het werk krijg ik goed zicht op hetgeen er speelt in jouw bedrijf. Zodat een training klantgerichtheid voor Avans een andere is dan een training klantgerichtheid voor Xsarus. Bovendien wordt er ook op het niveau van de persoon gedifferentieerd. Want een training  ‘functioneringsgesprekken voeren’ voor Pietje is een andere dan voor Marietje.

Zo hebben we een 5 daagse training NLP ontwikkeld voor de van der Logt Group, die helemaal in samenspraak is gegaan met de directie. (Lees meer in het artikel wat zijzelf daarover zeggen.) Hij is gemaakt voor hun specifieke werkomgeving en huidige cultuur. Passend in het strategisch plan van opleiden. Kijk, dat bedoelen wij met “op maat”

Op maat kan gaan over allerlei thema’s zoals leidinggeven, functioneringsgesprekken, conflicthantering, timemanagement, omgaan met stress of vitaliteit. Aandacht geven aan wat er in jouw bedrijf nodig is, daar zijn we sterk in. Wil je volgend jaar ook op maat trainen. Laten we daar eens een keer van gedachten over wisselen. Bel met Frank voor een vrijblijvende koffie-afspraak, 06 54 295 104

Als je een aantal voorbeelden wilt zien wat er kan klik hier

Dit bericht is geplaatst op 01-11-2019